SNACKBAR HOOGVLIET

SNACKBAR HOOGVLIET lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 20 beoordelingen
27 nov 2019 om 18:54 Patat was goed de rest niet
22 nov 2019 om 23:58 ik ben teleurgesteld in de eten de speribs was droog verbrand hard ei verbrand donker .rijst niet lekker ik zou daar nooit meer eten bestellen
22 nov 2019 om 21:05 Zeer slecht patat koud en slap loempia’s. Droop vet uit pindasaus niet geleverd
29 mrt 2019 om 19:38 Broodjes hamburger niet te vreten, en koud.... broodjes waren zo hard dat je er een raam mee had in kunnen gooien!! Alles in de prullenbak gegooid.....
15 feb 2019 om 16:52 NIET AAN TE RADEN!! 1, 5 uur later werd ik gebeld dat wegens een storing nu pas mijn bestelling binnen kwam. 2 uur later werd ik gebeld dat m'n bestelling helemaal niet meer geleverd kon worden ivm defect apparatuur. Nu nog steeds m'n geld niet terug!
8 feb 2019 om 23:45 HIER NIET BESTELLEN! 1 Ze appen zomaar of je een positieve review wil geven 2 Vegetarische “burger” zonder broodje of iets 3 Chocomelk over datum en ik ben zwanger (al gedronken) 4 Huis stinkt naar frituur. Kon ik maar fotos en screenshots uploaden!
8 feb 2019 om 20:14 Door een fout in de zending helaas lang moeten wachten.....na een telefoontje....prima geholpen en was het eten er super snel en goed van kwaliteit
29 jan 2019 om 19:01 Goed en lekker en goedkoop
25 jan 2019 om 20:06 Alles was koud en niet te eten nooit meer. die tent moet ze deuren dicht doen zo slecht eten hebben ze daar
20 jan 2019 om 13:53 Hamburger en stokbrood waren lekker
20 jan 2019 om 10:57 Verschrikkelijk. Alles is in de prullenbak geëindigd. Behalve dat het allemaal koud was, was het simpelweg niet te eten. We werden al onpasselijk van de lucht bij het openen van de tasjes en hadden allebei last van onze maag achteraf. Nooit meer.
20 jan 2019 om 9:28 Het broodje oude kaas was taai. De pindasaus was iets zurigs en de berenklauw had een vreemde nasmaak. De patat was wel heel goed.